test
Vacatures Bekijk onze leuke vacature!

Nieuw woonhuis voor (jong)volwassenen

Begin september 2024 opent ReubeZorg haar deuren voor een gloednieuwe woonvoorziening. Speciaal ontworpen voor 9 (jong)volwassenen met zorgprofielen VG4 t/m VG6, bieden wij een warm en veilig thuis waar persoonlijke groei en welzijn centraal staan.

Een thuis voor volledige ontwikkeling en hoogwaardige zorg

Onze woonvoorziening is meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een plek waar bewoners zich volledig kunnen ontwikkelen en waar ze kunnen rekenen op hoogwaardige 24 uurszorg. Ons team van zorgprofessionals staat altijd klaar om de bewoners te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten en persoonlijke behoeften.

 

Unieke combinatie

Wat het concept uniek maakt, is de combinatie van wonen met dagbesteding. Naast een comfortabel thuis bieden wij ook een gevarieerd programma aan dagbestedingsactiviteiten die aansluiten bij de individuele interesses en mogelijkheden van de bewoners. Of het nu gaat om creatieve workshops, buitenactiviteiten of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, wij streven ernaar om een zinvolle en stimulerende omgeving te creëren waarin iedereen kan groeien.

Voortgang woonvoorziening

De bouw van onze woonvoorziening is momenteel in een afrondende fase. Met aandacht voor kwaliteit en comfort zorgen we ervoor dat elke bewoner een eigen plek heeft waar ze zich veilig en geborgen kunnen voelen. De omgeving biedt volop mogelijkheden om te genieten van de rust en de natuur, terwijl de voorzieningen binnen handbereik zijn.

Wachtlijst

Inmiddels hebben wij 9 bewoners voor onze woonvoorziening gevonden. De wachtlijst voor ons woonhuis is dusdanig gevuld dat wij geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. 


Vacatures

Voor ons nieuwe woonhuis zijn wij nog op zoek naar woonbegeleiders. Bekijk de gehele vacature