Vacatures Bekijk onze leuke vacatures!

Teamleider Wonen

(32 tot 36 uur)

 

Over ons
ReubeZorg is een kleinschalige particuliere zorginstelling. Wij bieden logeeropvang, zorg en onderwijs en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, lichte psychiatrische problematiek en/of niet-aangeboren hersenletsel. Meer informatie vind je op www.ReubeZorg.nl.

 

Over ons woonhuis

Vanaf najaar 2024 biedt ReubeZorg tevens wonen aan voor 9 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. De bouw van deze nieuwe woonvoorziening, bestemd voor jongeren met de zorgprofielen VG4 t/m VG6, is in volle gang. De bewoners kunnen rekenen op 24-uurs zorg in combinatie met dagbesteding.

 

Over de functie

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de multidisciplinaire zorg rondom de bewoners. Het opstellen en naleven van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt maakt daar deel van uit. Je instrueert en begeleidt je naaste collega’s op zorginhoudelijk gebied. Daarnaast draai je diensten in het woonhuis. Onregelmatig werken vormt voor jou geen probleem. In je dagelijkse werkzaamheden werk je nauw samen met je collega’s van het woonhuis en de dagbesteding. Veelvuldig contact met ouders/verzorgers en andere disciplines hoort bij je takenpakket. Je bent tevens het aanspreekpunt voor het MT als het om de woonvoorziening gaat.

 

Over jou

Jij bent een initiatiefrijk persoon met een kritische blik. Je bent flexibel en je steekt je handen graag uit de mouwen. Je hebt onze cliënten goed in beeld en kent hun problematiek en wensen in de begeleiding. Om deze baan als teamleider goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en affiniteit hebt met de doelgroep. Daarnaast ben jij duidelijk in de communicatie, kun jij je verbaal en schriftelijk goed uitdrukken en weet je op welke manier je cliënten aanspreekt en benadert. Je bent zelfstandig, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent rustig en in staat samen met je collega’s een huiselijke sfeer te creëren voor de bewoners. Eigenschappen als doorzettingsvermogen en probleemoplossend denken, kenmerken jou.

 

Voor ons nieuw te vormen team Wonen zijn wij op zoek naar een teamleider met:

 • Een afgeronde opleiding in de zorg (minimaal Mbo-plus niveau);
 • Een enthousiaste, open en leergierige houding;
 • Een aantal jaar ervaring in een aansturende functie;
 • Ervaring in het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Een zelfstandige werkhouding.

 

Wij bieden jou:

 • Een geweldige baan met volop ruimte voor eigen inbreng in een groeiende organisatie;
 • Een prachtige, rustige en natuurrijke werkomgeving en enorm leuke cliënten;
 • Een contract voor bepaalde tijd, die wij bij gebleken geschiktheid graag omzetten naar onbepaalde tijd;
 • Een prettige sfeer in een klein team (gemiddeld cijfer recent onderzoek medewerkerstevredenheid 8,7);
 • Een werkplek waar je echt van meerwaarde kunt zijn;
 • Scholing volgens de methode Heijkoop;
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO gehandicaptenzorg.

 

Interesse?
Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV voor 1 januari a.s. naar jochem@reubezorg.nl te sturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jochem Ponten, telefoonnummer 06 47560388.

Wij kijken er naar uit kennis met je te maken! Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.