test
Vacatures Bekijk onze leuke vacature!

Tijs de Beer

Ik ben Tijs de Beer, een échte trotse Brabander, maar dan wel weer woonachtig in Amsterdam met mijn vrouw en ons zoontje. Ik ben opgegroeid in een maatschappelijk betrokken gezin. Mijn ouders waren werkzaam in de zorg en de publieke sector. Mede hierdoor was ik op jonge leeftijd al geïnteresseerd in nieuws, politiek en maatschappelijke vraagstukken. Om me hierin te verdiepen, ben ik politicologie gaan studeren aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en de Universität Zürich, gevolgd door een master Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam. Hier ben ik afgestudeerd op het thema internationale migratie.

Mijn professionele carrière ben ik gestart als aanbestedingsspecialist in het bedrijfsleven, waarbij wetgeving, commercie en de publieke sector op een interessante wijze met elkaar in aanraking kwamen. Dit werd vervolgd door een baan als business developer voor een startup dat traineeships ontwikkelt voor starters op de arbeidsmarkt die graag maatschappelijke impact willen maken. In deze rol heb ik de organisatie in enkele jaren zowel intern als extern helpen groeien en doorontwikkelen. Na een tussentijdse uitdaging bij een corporate organisatie, een periode uitval vanwege een lang revalidatietraject met intensieve zorg naar aanleiding van een zware hersenschudding en de geboorte van mijn zoontje, heb ik zeer bewust de overstap gemaakt naar de overheid om zodoende direct impact te maken op de toekomstige leefomgeving van mijn gezin en alle andere medebewoners van onze bijzondere woonplaats, aarde. Als strategisch adviseur van de RUD Utrecht (omgevingsdienst in de provincie Utrecht) houd ik me onder andere bezig met de ontwikkeling en versterking van de regionale- en landelijke samenwerking rondom advies, vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving.

Deze ervaringen zet ik in als lid van de raad van commissarissen voor ReubeZorg, een zorginitiatief dat mij nauw aan het hart ligt. Mijn schoonzusje valt ook onder de doelgroep die ReubeZorg bedient (andere zorginstelling). De dienstverlening die ReubeZorg biedt voor haar cliënten heeft duidelijk positieve meerwaarde voor de ontwikkeling van de doelgroep. Een essentiële meerwaarde die de komende jaren verder uitgebouwd gaat worden. Met veel trots lever ik daar mijn bijdrage aan.