Vacature zorg en onderwijs en logeerhuis (36 uur)

Begeleider Zorg & Onderwijs en Logeerhuis (36 uur)

 

Over ons
ReubeZorg is een kleinschalige particuliere zorginstelling. Wij bieden logeeropvang, zorg en onderwijs, dagbesteding en in de toekomst wonen met 24-uurszorg voor mensen met een verstandelijke beperking en/of lichte psychiatrische problematiek. Omdat ReubeZorg groeit zijn wij op zoek naar begeleiders voor Zorg en Onderwijs en het logeerhuis.

 

Over jou

Jij bent een enthousiast persoon met affiniteit met de doelgroep. Je bent flexibel en je steekt je handen graag uit de mouwen. Om deze baan als begeleider goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je stevig in je schoenen staat. Daarnaast ben jij duidelijk in de communicatie, kan jij je verbaal en schriftelijk goed uitdrukken en weet je op welke manier je de cliënten moet aanspreken. Je bent zelfstandig en geduldig. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, probleemoplossend denken en creativiteit kenmerken jou.

 

Zorg en Onderwijs

ReubeZorg biedt Zorg en Onderwijs aan kinderen met een verstandelijke beperking en complexe problematiek van 4 tot 15 jaar. Het gaat om kinderen die niet passen binnen het schoolsysteem en/of zijn (tijdelijk) vrijgesteld van onderwijs. ReubeZorg wil ten alle tijden voorkomen dat deze kinderen thuis op de bank belanden en vastlopen in hun ontwikkeling. Deze kinderen hebben recht op het verkennen van hun ontwikkelingsmogelijkheden en moeten de mogelijkheid krijgen zich verder te kunnen ontwikkelen, hoe klein deze ontwikkeling in sommige gevallen dan ook zal zijn. Het doel is het bevorderen van de zelfredzaamheid en toewerken, wanneer mogelijk, naar een dagbestedingsplek. Voor Zorg en Onderwijs werkt ReubeZorg samen met de Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland.

 

Logeerhuis

ReubeZorg biedt logeeropvang in de weekenden en schoolvakanties aan kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Veelal is er sprake van bijkomende problematiek, zoals een lichamelijke beperking, een syndroom, angststoornis, autisme of gedragsproblematiek.Het hoofddoel is ontlasting van de thuissituatie, maar daarnaast wordt er gewerkt aan doelen op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en algemene dagelijkse levensverrichtingen.

 

 Als aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een begeleider met:

 • Een afgeronde opleiding in de zorg (mbo-niveau 4 of hbo);
 • Een enthousiaste, open en leergierige houding;
 • Ervaring in het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Een zelfstandige werkhouding.

 

Wij bieden jou:

 • Een geweldige fulltime baan;
 • Een prachtige, rustige en natuurrijke werkomgeving en enorm leuke cliënten;
 • Volop ruimte voor eigen inbreng;
 • Een contract voor bepaalde tijd, die wij bij gebleken geschiktheid graag omzetten naar onbepaalde tijd;
 • Een prettige sfeer in een klein team;
 • Een werkplek waar je echt van meerwaarde kan zijn;
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO gehandicaptenzorg (functieschaal 40).

N.B.: Deze functie is ook op parttimebasis mogelijk, maar wel altijd in combinatie met werk het logeerhuis.

 

Interesse?
Solliciteren kan door het sturen van een motivatiebrief en CV naar jochemponten@reubezorg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jochem Ponten, telefoonnummer 06 47560388.