Open dag! 30 september van 11.00 tot 15.00 uur

Open dag ReubeZorg

Wij nodigen u graag uit voor de open dag van ReubeZorg op 30 september a.s. van 11.00 tot 15.00 uur.

Op deze zaterdag kunt u, geheel vrijblijvend, een kijkje komen nemen bij onze kleinschalige zorginstelling met dagbesteding, logeerhuis én een onderwijszorggroep in Lochem. Verder is er de mogelijkheid om meer te horen over onze toekomstige woonvoorziening op locatie.

Om ervoor te zorgen dat iedereen een persoonlijke ervaring krijgt, hebben we rondleidingen georganiseerd in tijdsblokken van 30 minuten. Tijdens deze rondgang krijgt u een indruk van onze medewerkers, dieren, faciliteiten en diensten. Onze professionals staan klaar om u te informeren over ons zorgaanbod en te helpen met eventuele vragen.

Naast de rondleidingen is er volop tijd om op ons terrein te verblijven en te genieten van de bijzondere sfeer. We hebben speciale activiteiten gepland om de open dag extra feestelijk te maken. Er is uiteraard gedacht aan een hapje, drankje én fijne muziek.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 30 september a.s. Mocht u nog vragen hebben of uw aanwezigheid willen bevestigen, neem dan gerust contact met ons op via info@reubezorg.nl.